Over mij

Maaike Helder

Ik houd van gestructureerde chaos. Chaos zorgt voor prikkels, waardoor ik geïnspireerd raak en met nieuwe ideeën kom. Dat geeft mij energie. Naast chaos word ik ook erg gelukkig van structureren, zodat het weer overzichtelijk is. Dat geeft mij rust.

Ik geloof dat je vraagstukken kunt oplossen door ze anders te benaderen. Dit doe ik door gebruik te maken van bewezen modellen in combinatie met creatieve sessies. Ik lever heldere handvatten, waarmee jij jouw vraagstuk kunt oplossen.

De creatieve sessies zorgen voor de chaos en de modellen geven structuur aan de workshop, ze vormen de rode draad.

Naast mijn bedrijf Helder Product, werk ik bij Philips in de productinnovatie. Ik werk in de ontwikkeling van nieuwe scheerapparaten. Mijn rol is dat de producten voldoen aan de eisen en wensen van de klant.

De combinatie van samenwerken in een team om mooie producten op de markt te zetten en voor mezelf aan de slag om inspirerende workshops te geven vind ik ideaal. Ik zou beide niet willen missen.

In mijn vrije tijd houd ik van buiten sporten, heerlijk in de frisse buitenlucht. Hardlopen en als het lekker weer is stap ik op de racefiets. Twee keer per week sta ik op het hockeyveld. Ik vind het heerlijk om even mijn hoofd leeg te maken, als ik op het veld sta kan ik alleen maar aan die bal denken. Mijn manier van mindfullness.

 

Maaike Helder

Linkedin Maaike Helder
 

Telefoon: 06-14914568

E-mail: info@helderproduct.nl

 

Helder Product © 2017

Schrijf je in voor een workshop

"Je hoeft geen Einstein te zijn om goede ideeën te hebben."

Welke workshop wil jij volgen?

Telefoon: 06-14914568

Helder Product innovatie workshops
Creatieve Workshop